|
POLITYKA 2o Twoje zdanie o...
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto 21:51, 02 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
Rumcajsie, ilu krawatów potrzebujesz?
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto 21:52, 02 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
ale ostatnio oszlalałem na punkcie duszonej cebuli.
to raczej tanie rozwiązanie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Śro 14:07, 03 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
Cytat: | oszlalałem na punkcie duszonej cebuli. |
Samej? Bez niczego? Cos Ty chyba faktycznie cebulowy jestes... :)
Ale powiem, ze duszona cebulka i w mojej (niezbyt wyrafinowanej kuchni) odgrywa wazna role. Pewnie z polowa tego co pichce, bez cebulki duszonej by sie nie obylo.
aajjj... smaczku sobie teraz narobilem.. Biegam po ser - zrobie sobie dzisiaj cebulowa :)
Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Śro 14:09, 03 Wrz 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Śro 15:40, 03 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
a ja mam dzisiaj gzika.
tzn pyry z gzikiem
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 10:15, 05 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
Wiem co to gzik :)))
Dla mnie troche dziwne zestawienie, ale jak sie jada cos od dziecka to pewnie jest to normalne
A to przed chwila usłyszałam i obejrzałam i zrobiło na mnie wrazenie- atmosfera i publicznosc
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 13:04, 05 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
Zdawało mi się, że to potrawa "narodowa" pyrlandczyków. Ale widocznie się myliłam
Śliczne Roześmiana. Czy to dla mnie to wyznanie?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 22:54, 05 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
bo to jest potrawa narodowa pyrlandczyków.
tak samo jak slepe ryby.
czego znowu nie mozna powiedzieć o forszmaku
czy golonce
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 22:58, 05 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
Taaaa.... teraz pęknę z ciekawości, co to takiego te ślepe ryby
Skoro jednak narodowa, to Rozesmiana sie myliła ;)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 23:04, 05 Wrz 2008 Temat postu: |
|
|
Ja sie nie myliłam
Powiedziałam ze wiem co to gzik
I ze oni pewnie jak jedza od dziecka to taki zestaw im pasuje
Dla mnie ziemniory i ser to drobna profanacja
Teraz juz wiadomo co wczesniej nakreciłam w wypowiedzi?
Nie wiem za to co to slepe ryby
Ale wiem ze u was je sie galart a u nas galarete :))))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|