|
POLITYKA 2o Twoje zdanie o...
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 22:54, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
A jak myślisz, dla kogo to szykowałam?
Przecież nie tylko dla siebie.
Stara prawda; przez żołądek do serca.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:25, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Cytat: | A jak myślisz, dla kogo to szykowałam? |
no, dla kogo? Nazwijmy wreszcie sprawe po imieniu :)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:33, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
bl napisał: | Cytat: | A jak myślisz, dla kogo to szykowałam? |
no, dla kogo? Nazwijmy wreszcie sprawe po imieniu :) |
Mam na topiku kulinarnym opowiadać, jaki on jest???!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:35, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Jesli masz fantazjowac, to nie :P
(ops! znowu Cie nadzialem na strzalke) Mam fajny awatar
Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Sob 23:37, 28 Cze 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:37, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko Was czytać może wreszcie coś ujawnicie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:41, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Tutaj pisujemy tylko o jedzeniu.
Ale od dobrej kuchni do kochania cienka granica.
Nie powiem, że krótka droga, bo nawet nie trzeba wychodzić z kuchni.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:44, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Paj napisał: | Tutaj pisujemy tylko o jedzeniu.
|
o konsumpcji znaczy się? tak myślalem wolę więc milczeć.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:45, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Ja tez. Paj zebralo sie na historyczne wspominki. Chetnie poczytam :)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:47, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Skąd stwierdzenie, że to historyczne wspominki.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 23:50, 28 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
A nie sa?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 13:35, 30 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Co zrobić by woda na herbate nieprzypalała się....?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 16:24, 30 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Tego nie wiem (zawsze mi sie przypalala), ale znowu wpadlem w dziurwe zawodowa, czuje sie troche jak straszny grzesznik, jak na wagarach i na ta okolicznosc z browarkiem w garsci od razu pomykam do kuchni. Dzisiaj juz nie po raz pierwszy - jak to bylo z winniczkami - ale zawsze ze "swiezym" pomyslem" w glowie - chili con carne. A do tego (oczywiscie, jakze by inaczej pod te sztandarowe teksanskie amciu amciu) - odpowiednia muzyczka (przepisow w necie jest od groma, wiec chocbym sie wysilal i tak oryginalnoscia nie blysne) Niech wiec zamiast osobistego przepisu bedzie cos innego, teksanskiego w klimacie :)
http://www.youtube.com/watch?v=Y-gVVGD7j3E
Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Pon 16:30, 30 Cze 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Nie 15:27, 20 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Pomocy dajcie mi rodacy, bom już zakręcona zupełnie zewsząd sprzeczne informacje.
Otóż zerwane wiśnie zamierzałam nastawić na nalewkę i nie wiem czy je drylować, czy nie.
Jedni mówią "nie drylowane zasypać, zalać.. itd." żeby napitek nie stał sie mętny;
drudzy mówią "wydrylować koniecznie, bo w pestkach... yyy... cyjanek się znajdowuje i wydobywa..."
[link widoczny dla zalogowanych]
Ja wiem, że jakieś pestki zawierają ten pożądany przez niektórych specyfik, ale o nasiona jakiej rośliny chodzi nie pamiętam.
Więc jak: drylować czy nie drylować? [link widoczny dla zalogowanych]
Życzącym mi rychłej śmierci z góry dziękuję
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Nie 15:44, 20 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Witaj Esprit, może Cię zdziwi że to ja udzielam Ci rady ale ja nigdy nie dryluję po prostu nie wolno tego robić pestki bowiem dają niepowtarzalny smak ,a o cyjanku wcale nie myśl w końcu na coś umrzeć musimy czyż nie?
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|